Weetjes - Cafe Restaurant Toque Toque
Restaurant, Grand Cafe, Terras, Werfkelder
Restaurant, Grand Cafe, Vergaderen, Werfkelder, Oudegracht, Receptie, Bruiloft, Lunch, Diner, Voorgerecht, Nagerecht, Dessert, Bruiloft, Jubileum, Broodjes, Terras, Oudegracht, Vinkenburgstraat, Soep
17564
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-17564,_masterslider,_msp_version_3.1.2,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-6.5,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive
 

MVO

Screen Shot 2015-05-05 at 12.11.19

Wist u dat Toque Toque een maatschappelijk verantwoorde onderneming is?

Biologische olijfolie kopen?

Toque Toque werkt samen met Mi Oli en koopt biologische geteelde olijfolie in en steunt daarmee de lokale Spaanse boeren. De nieuwe oogst van Mi-Oli is binnen. Het is dus weer tijd om een boom te adopteren…

In de Spaanse streek Valenciana wordt al van oudsher prachtige, biologische olijfolie gemaakt. Het wordt echter steeds lastiger voor de boeren om een eerlijke prijs te krijgen voor hun mooie olie. Zij moeten opboksen tegen de grote producenten. Deze producenten kopen de olie op voor een minimale prijs om die vervolgens te mengen met andere, niet biologische olie van veel minder goede kwaliteit. Zonde, vindt Mi-Oli. Daarom dit prachtige initiatief. Om de boeren te helpen een eerlijke prijs te krijgen voor hun olie en om u te laten genieten van dit mooie product, heeft Mi-Oli het adoptie-plan bedacht. Op deze manier blijft de biologische teelt gewaarborgd, zijn de boeren gegarandeerd van afname en een eerlijke prijs en weet u zeker, dat u de beste, biologische, extra virgine olie krijgt.

Ook u kan deze olie bestellen tegen redelijke prijzen!


Op dit moment is de nieuwe oogst binnen… Het is dus weer tijd om een boom te adopteren. U, als liefhebber, weet hoe dat gaat. Voor andere geïnteresseerden nog even op een rijtje:


* je adopteert een olijfboom in Spanje


* je betaalt hiervoor € 70,-


* je krijgt hiervoor 5 liter van de allerlekkerste, biologische olijfolie, gratis thuisbezorgd


* je zorgt ervoor, dat de boeren een gegarandeerde, eerlijke prijs krijgen voor hun olie


Twee jaar geleden is Mi-Oli begonnen met het adoptie-plan. Inmiddels worden zo’n 500 bomen geadopteerd. Een prachtig resultaat, en….. dit jaar wordt ingezet op 1000 bomen! En u kunt daarbij helpen: vertel anderen over Mi-Oli, laat proeven, geef een boom kado, gooi eens een balletje op bij uw favoriete restaurant. Kortom: verspreid de boodschap!


Kies bewust, kies duurzaam, kies eerlijk… kies Mi-Oli.


Bestel vandaag nog op www.mi-oli.com

 

Klik hier : http://mi-oli.com/

MI OLI

U krijgt een certificaat – als bewijs – om aan te geven dat u echt een boom hebt geadopteerd en dus de lokale boeren steunt!

Producten

 

Onze gerechten worden bereid met verse en hoogwaardige producten!

CliniClowns

Toque Toque medewerkers hebben vorig jaar de CliniClowns © geadopteerd. Gasten hebben vorig jaar in grote getale “Toet(en)” gekocht. U kan ze in ons restaurant kopen, maar u mag ze natuurlijk ook rechtstreeks bij CliniClowns bestellen! De prijs is laag, en het is een echt heel goed doel!


Waar we ook toevallig achter kwamen, is dat er ook “spullen” voor school worden verkocht, broodtrommels, rugtassen etc!

 

En vergeet zeker niet de webshop te bezoeken! (nee, wij hebben geen aandelen in CliniClowns! En er zijn geen geen proeven op onschuldige dieren uitgevoerd!)

 

 

http://www.cliniclowns.nl/

To Toet or not to Toet!

cliniclowns_knuffel_toet_1__1_1